PDA

View Full Version : Stunt Mode Rider?!


GReeN 8K
11-24-2008, 08:40 PM
Hi tried the Stunt Mode Achievment but theres no one still playling online so i tried with a Second Controller in Splitscreen (Like i read here) but the Achievment didn't Unlock...

Can you Please help me?

Rockzyk
07-01-2009, 07:02 AM
Hey man if you are still want this achievement we could do it sometime. I need it too, and I have the same problem. Add and message me. GT: Rockzyk

Glowin Smurff
07-01-2009, 07:05 AM
his post is pretty old, this could possibly be an issue because of a game update, u could clear your cache, and then do it offline (don't connect to live to play it) and try it again in splitscreen.

Rockzyk
07-01-2009, 07:11 AM
Are you saying it works offline now? If it does thank God! If not you want to help?

Glowin Smurff
07-01-2009, 07:33 AM
i don't have the game, but if the guide was written a while ago, it might have to do w/ a game update. so try it w/o the game update (clearing the cache will remove the update) just make sure not to sign into live again until after you try it...(disconnect your ethernet cord or wireless adapter) try it.....it's just a suggestion, it wouldn't really take long to do though, but i am not sure what the button combinations were to celar the cache, but a quick google search would be able to help you w/ that......i'm just trying to possibly cure your problem, :)

i dunno anything about this game, but that solution works for other games at times, so i just figured i'd throw my 2cents out there.

Meringues
07-18-2009, 04:05 PM
I've been going through some achievements I missed and this is one of them, if anyone else needs this too then give me a message.

I think I must have played this at a time I never had broadband and moved on because otherwise I'd have done this ages ago lol