PDA

View Full Version : Instruments


HacksawDoomx187
12-03-2008, 12:16 AM
I'm sorry if this question was answered already but I use gamefly and was thinking about renting this. I just need to know, do RB instruments work on this game? The RB ones are the only 360 music controllers I own. If not, can I use the standard controller? http://card.mygamercard.net/cylinder/hacksawdoomx187.png (http://profile.mygamercard.net/hacksawdoomx187)

edd__
12-03-2008, 12:27 AM
It's a question that has been asked and answered a hell of a lot.

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/

spankyNspronkle
12-03-2008, 01:35 AM
Well thanks edd__ for being a jerk.... and all the while not even answering his question.

Seeing that his site says NOTHING about Rock Revolution. I will be glad to answer your question.

Yes all instruments are compatible with this game... There is an option in the menu to switch to a 5 piece drum if you don't own the GH:WT version.

edd__
12-03-2008, 09:59 AM
Well thanks edd__ for being a jerk.... and all the while not even answering his question.

Seeing that his site says NOTHING about Rock Revolution. I will be glad to answer your question.
Being a jerk is what i do.

My apologies, but that site definitely used to include RR. No idea why they've removed it, but it definitely was there last time i posted that in one of the billion threads made asking this very same question.

@OP - the search function is a great friend.

HacksawDoomx187
12-05-2008, 12:27 AM
Well thanks edd__ for being a jerk.... and all the while not even answering his question.

Seeing that his site says NOTHING about Rock Revolution. I will be glad to answer your question.

Yes all instruments are compatible with this game... There is an option in the menu to switch to a 5 piece drum if you don't own the GH:WT version.

Thanks for letting me know this. Ill add this to my gamefly list then....And to edd, I have a little thing called work that is a higher priority than surfing the web. Thats why I said sorry if its already been answered because I don't always have the time to search around for the answer.

http://card.mygamercard.net/cylinder/hacksawdoomx187.png (http://profile.mygamercard.net/hacksawdoomx187)

edd__
12-05-2008, 11:47 AM
Thanks for letting me know this. Ill add this to my gamefly list then....And to edd, I have a little thing called work that is a higher priority than surfing the web. Thats why I said sorry if its already been answered because I don't always have the time to search around for the answer.
lmfao xD
"I've got a job, therefore i'm too lazy to find things out for myself"


So by the same token, because of your high priority job, do you therefore never cook or clean or game or anything? It's not as if it takes any more than a minute to find out.

Lucent Beam
12-05-2008, 02:49 PM
My apologies, but that site definitely used to include RR. No idea why they've removed it, but it definitely was there last time i posted that in one of the billion threads made asking this very same question.

Wow, they really did pull all the RR information. That's really pointless and bizarre. I guess they figure no one cares, but still.

Was there confirmation that the retarded pads for RR work with the other games?

HacksawDoomx187
12-05-2008, 08:54 PM
lmfao xD
"I've got a job, therefore i'm too lazy to find things out for myself"


So by the same token, because of your high priority job, do you therefore never cook or clean or game or anything? It's not as if it takes any more than a minute to find out.

Wow, you're more of an idiot than I thought. I have higher priorities than video games. They aren't my life, they're a hobby. Therefore I have to cook, clean, and care for my family on top of work. I don't always have a whole lot of time for games and what not, therefore, I figured I could make a thread when I had the time to do so, and someone would politely answer. The fact that when I looked and did not see anything about it is why I apologized because I didn't see anything but I did not know if it had been answered or not. Instead, you decided to be a douche. Sorry I don't live in front of a computer/TV screen.

http://card.mygamercard.net/cylinder/hacksawdoomx187.png (http://profile.mygamercard.net/hacksawdoomx187)

CyanideSpirit
04-19-2009, 04:25 AM
Can you use the standard controller though?