PDA

View Full Version : 60Hz only?


jukesy224
12-21-2008, 01:27 PM
Hi all wondering if you could please help me out here,
Just recently purchased top spin 2 and when i come to play the game i get this message :

'This game does not support PAL-50. Please change your display setting to PAL-60. To change your setting, in system, select Console setting, Display'

Well i know my tv is 60Hz as i have played GOW and Crackdown which also are 60Hz game so does anybody have any ideas please?

Thanks in advance
Kris

N.M found the solution on 2k website:
To remedy the problem switch the 360 cable (small switch on the base of the cable) from HD to SD.

Next load the xbox360 without the disk. Goto the "System" tab --> "Console Settings" --> "Display Settings" --> "PAL settings".
Change this to PAL60. Then change the display back to HDTV.

Note : The "Core" xbox360 without the hard drive normally comes with just the composite cable that will not have the switch mentioned.

pavementpoop
12-26-2008, 11:35 AM
wow cheers, was looking for the solution, as my little bro just got the game and cant play it due to this problem. i'll look into it for him straight away :D

adz5000
07-10-2009, 10:47 AM
The most recent update allows the game to be played in HD
I know 720p works but don't know about the rest.