PDA

View Full Version : Reflex and Intel Question


euanpetrie
02-13-2009, 02:26 AM
Anyone know if you have to get all of these in one save/play through?
Or if you miss one can you just go back and get it and get the achievement?

-Missed first reflex so wondering if I get the rest throughout game can I just go back and get the one in Awakening?

thanks

Steve007101
02-13-2009, 07:55 AM
First off, as soon as you pick up a piece of intel or a reflex booster, it's automatically saved to your profile.

You can replay any level to get things you missed, you just forfeit your current save's weapons and med-packs.

The Item number in the mission select screen only includes Intel, it does NOT include reflex boosters, unfortunately.

euanpetrie
02-13-2009, 02:58 PM
Thanks very much Steve

KemicalSupreme
02-13-2009, 03:27 PM
So I played thru the first level yesterday. I think I collected all pieces of data for the first lvl. I should have something that says 8/150 or something like that as of now?

150 equals all intel items. Not sure what the exact amt. is.

o0EVIL0o x360a
02-13-2009, 05:23 PM
I think the Achievement screen shows 70 intels, but there are a few more than that in the game.

Steve007101
02-13-2009, 05:56 PM
I know, it's really odd, I think I actually missed the second last intel on butter's guide and still got the achievement, weird.