PDA

View Full Version : Is there a way to load the chapters you want to play?


BLQQDCQRE
02-19-2009, 08:36 PM
Right now I'm playing single player. Just found out I used the shotgun on this level I want to repeat with out starting all the way over. A little info would be helpful. Thanks.

Tonic24k
03-15-2009, 01:21 AM
Yes, you can. Select "Story Mode"--->Load--->then choose the difficulty you'd like to play on. This will take you to the Load Chapter screen.

BLQQDCQRE
03-15-2009, 07:09 AM
Hey thanks man!!