PDA

View Full Version : COD3 killed my 360?


KSA112190
11-20-2006, 01:22 AM
I was playing level 2 on veteran and my box froze. After I turned it off and back on none of my games or movies worked. Every game I try says unplayable disc. I turn my box on, put disc in, it says its reading then it just says unplayable disc. Any ideas?

ll Nitemare ll
11-20-2006, 01:26 AM
Maybe you should let you're 360 cool down for awhile first. Then try it again.

KSA112190
11-20-2006, 01:38 AM
I have let it cooled. I let it sit over night and it still doesnt work.

ll Nitemare ll
11-20-2006, 01:42 AM
You could try buying a disc drive cleaner. If that doesn't work then the best thing you could do is send your 360 into Microsoft.

KSA112190
11-20-2006, 01:45 AM
Where can I get a disc drive cleaner?

Fonkey Monkey
11-20-2006, 01:46 AM
There at Gamestop, $50.

ThaMyth
11-20-2006, 04:48 AM
yeah saints row did the same to mine, sorry man, call it in to MS asap!

Twisted Shot
11-20-2006, 11:15 AM
whats a disk drive cleaner?

Darth Odan
11-20-2006, 01:41 PM
Same thing happened to me, except when the Ranked match started the game froze. Turned the counsule off, and got the 3 flashing lights.

ScottieDog73
11-20-2006, 03:55 PM
same happening here. Mine is locking up on a regular basis (2-3 times during a couple of hours gameplay) but not happening with any other games!! tried cleaning lens but still happening.

Buttcheeks
11-20-2006, 07:49 PM
Try unplugging it and letting it sit for 10-15 minutes. It might just need to have the processors reset. Mine freaked out a few weeks ago not while playing COD3 but all of the Controller ports and memory card slots went dead. I unplugged it for 10 minutes, plugged it back in and everything worked fine again.

It might not work but anything is worth a try so you don't have to send it back to microsoft.

KSA112190
11-20-2006, 10:34 PM
Same thing happened to me, except when the Ranked match started the game froze. Turned the counsule off, and got the 3 flashing lights.
I didnt even get lights.

NinjaFighter202
11-20-2006, 11:15 PM
Yeah every time or most of the ranked matched i play the game freezes. So i shut it off and turn it back on cod3 is messed up so glady i didn't keep going or else it may have messed it up for good thanks. But i didnt get the 3 red lights. 3 red lights mean a internal problem in the console

Darth Odan
11-20-2006, 11:59 PM
Yeah -.- Have to send the console to Texas [Like 2,000 miles away] for repair. Costs 139.90 $ USD.

T.T Currently 50 dollars away from that.

mitchv79
11-21-2006, 12:14 AM
Yeah same thing happened to me with Saints Row, and Gears of War is an unreadable disc to me, but no problems with COD3 so far...knock on wood...