PDA

View Full Version : cut scene


micck
12-03-2006, 09:03 AM
is there a way to skip the cut scenes im fed up having to watch them everytime i continue my game

Fitzski
12-03-2006, 09:18 AM
no, i don't think there is, it can get quite annoying when you just want to get on with it.

Sotaco
12-03-2006, 04:02 PM
I wish there could be some way because i want to play fast.

IceWarm
12-03-2006, 09:05 PM
There is no way to skip a cutscene. This is all right when you first start a level but it gets old having to watch the same cutscene if you get killed and have to start over.

killie65
12-04-2006, 02:29 PM
The cutscenes are suppose to be covering up loading times