PDA

View Full Version : Grand Poobah


kperv42
04-17-2009, 07:27 AM
Well I got all of the other achievements and grand poobah is not unlocking. what a hassle

Muhnamana
04-17-2009, 02:36 PM
Sounds like a glitch to me. That sucks dude.

GrandChamp129
04-17-2009, 04:07 PM
Well I got all of the other achievements and grand poobah is not unlocking. what a hassle

Don't panic you have to go to trading cards then edit team remove some of your current players and add in some legends when your done, hit start and the achievement will unlock.

Xterma
04-17-2009, 04:11 PM
Don't panic you have to go to trading cards then edit team remove some of your current players and add in some legends when your done, hit start and the achievement will unlock.

exaclty what i was gonna say :mad:

GrandChamp129
04-17-2009, 05:33 PM
exaclty what i was gonna say :mad:

????????????????????????????????/

kperv42
04-17-2009, 09:08 PM
thanks man. if i wouldn't have got grand poobah for all that bs i had to go through i woulda been pissed. thanks again

GrandChamp129
04-18-2009, 02:16 AM
No problem

SkeletorEmperor
05-11-2009, 02:32 AM
Thanks GrandChamp129!!!!

Firespearxxx
05-19-2009, 04:02 AM
wtf why do you have to do that to get the achievement?

norcalsniper
05-19-2009, 05:02 AM
wtf why do you have to do that to get the achievement?

Because this game is a POS!

troygles
05-23-2009, 03:18 PM
Thanks man....I would've been super pissed if it hadn't unlocked. I was prepared to chuck the game out the friggin' window.

ethanl2k7
05-25-2009, 08:17 PM
thats kinda dumb, u need legends on your card team for the achievement?

AftershockFx
05-30-2009, 12:20 AM
great I got all my achievements and my card album froze so I had to delete it ... now I have to unlock legends to get the achievements ?

TRIPPINIITHIS
01-14-2012, 06:03 AM
Man thought I wouldn't get grand poobah. Phew!