PDA

View Full Version : is it just me?


pimpsta71
12-17-2006, 09:39 AM
(ranked matches) i can connect to a match fairly quick...i think the most iv ever waited to play a match was 2 mins tops. but 2 out of 3 times..i freeze up in the loading screen right before the match starts. i know this game has all the online problems..but does anyone else experience that one or is it just me?:uzi:

I N64 I MaRiO
12-17-2006, 03:20 PM
maybe its the map...you cant load it or something..it happened to me in doa4....

invincible rob
12-17-2006, 07:55 PM
Yep this is happening to just about everyone but from what I hear call of duty 2 was exactly like this when it first came out, the patch came and it was awsome just wait for the patch then things will be much easier.