PDA

View Full Version : Kinda Dumb question...


MrGuitarZombie
05-08-2009, 11:03 PM
Can i use a rock band drum set on guitar hero metallica?

Crimson Ridley
05-08-2009, 11:58 PM
Yes you can. :)

It'll modify the note chart to use only 4 pads, instead of the usual 3 and 2 cymbals.

LoveAGramm
05-09-2009, 12:00 AM
You can but you cant get the one tutorial achievement without a GH kit.

Norman Coxwell
05-09-2009, 12:02 AM
Ya but I always find it awkward using my rock band set with it. Don't own a GH set so i don't know the full situation but at the moment I don't see it as a great idea to buy the game without a GH set.

Coadster1
05-09-2009, 12:41 AM
Yes you can.

MrGuitarZombie
05-09-2009, 04:52 PM
Ok Thanks :D