PDA

View Full Version : choose a side


operation remie
06-27-2009, 09:00 AM
for some reason, when i try doing this one by myself, i can't get it. is anyone else having this problem? i won like 3 with each side today and it comes up as me having 0 wins and 2 losses on the leaderboards.

Son of Kyuss
06-27-2009, 04:05 PM
It has to be done with another player oddly enough.

operation remie
06-27-2009, 08:05 PM
thanks, kyuss. that helps. :D i'll have to boost.