PDA

View Full Version : Can I replay all levels on hard or do I need to start a new game


aussiestatic
09-09-2009, 12:00 PM
Am I able to replay the levels on hard or do I need to start a new game.

Tj1zzle
09-09-2009, 08:36 PM
they dont give you the option on what difficulty to replay them, the replay is loaded from within you game that is already started and in the difficulty you picked from the start of the campaign

demi
09-09-2009, 10:32 PM
You can change the difficulty in-game but I don't think it will let you get the Uber achievement that way. Nobody's actually tried it because the game will lock up regardless if you try to replay levels. Just start a new game.