PDA

View Full Version : content packs?


TG White Wolf
09-15-2009, 12:03 AM
i tried to play an online match and its says i do not hav the proper content packs?? what is this and how do i get them?

TG White Wolf
09-15-2009, 02:42 PM
still cant seem to find anything on these content packs....

GonzoPoopsmith
09-15-2009, 02:46 PM
I'm willing to bet that whoever you're trying to play against has the expansion and is higher than level 50, as the expansion raises the level cap.

TG White Wolf
09-15-2009, 03:00 PM
he was lvl 23 and did not have the expansion. i also did a random and it would still not let me

GonzoPoopsmith
09-15-2009, 05:30 PM
Try deleting the game from your hard drive and redownloading. It might just be a corrupt file. Other than that, that's strange. I've never come across that problem before.