PDA

View Full Version : Corrupted data


Cbic16
10-23-2009, 03:38 AM
Just loaded the game to find our game has corrupted data and have lost everything. Anyone else have this happen?

The Incendiary
10-23-2009, 03:41 AM
Just loaded the game to find our game has corrupted data and have lost everything. Anyone else have this happen?
Have not yet heard of this happening. Sorry to hear about it. Try emailing Gearbox.

Dahaka
10-23-2009, 03:56 AM
so were you trying to dupe items by dashboarding out? or did you suddenly lose power, dashboard out, or turn off your xbox for some other reason.

theres a chance your save file will corrupt if the game is interrupted while saving. the game auto saves often, both at checkpoints and during play. if you abruptly left the game during a save, that would explain a corrupt file.