PDA

View Full Version : Game.co.uk faulty pre order codes


VladimirK
11-05-2009, 08:17 PM
Just received my pre order bonus codes for "the Memory Band and Promise Ring" from Game.co.uk.

Both of the codes are 4 characters short.

ie they are xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
when it should be xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

Really I was just wondering if anyone else had the same issue?

I've also e-mailed them and will phone tomorrow so I can update this with info if people have the same problem.

(I searched and didn't find this on the forum btw).

ViRaLuNdEaD
11-05-2009, 08:24 PM
Just received my pre order bonus codes for "the Memory Band and Promise Ring" from Game.co.uk.

Both of the codes are 4 characters short.

ie they are xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
when it should be xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

Really I was just wondering if anyone else had the same issue?

I've also e-mailed them and will phone tomorrow so I can update this with info if people have the same problem.

(I searched and didn't find this on the forum btw).

Enter them from within the game itself as an EA Code. If you go to Downloadable Content on the main menu and then look at the bottom of the screen, it will tell you what button to hit to enter an EA Code. That will fix your issue. You can't enter them like a MS code from the dashboard, because they aren't really MS codes.

HTH

VladimirK
11-06-2009, 12:50 AM
Ahh right thanks.
Just that the e-mail I got said to do it the normal way.

To access the Memory Band and Promise Ring please follow these instructions:

1. Sign into your Xbox Live Account from the Xbox Dashboard and select the
Marketplace blade.

2. Select "Redeem Code"

3. Enter the code and select "Done"

4. Your in game items will be downloaded to your Xbox 360 Hard Drive.

Thanks again for preordering from GAME.co.uk

The Customer Service Team
GAME.co.uk

Please Note: As there are two codes you will need to follow this process for
each code.


Just I haven't had a chance to play it yet so didn't notice that feature.

ViRaLuNdEaD
11-06-2009, 01:29 PM
Ahh right thanks.
Just that the e-mail I got said to do it the normal way.



Just I haven't had a chance to play it yet so didn't notice that feature.

Yeah, there has been a lot of misinformation floating around about all the DLC and free items and such. If you go to the actual DA forums, they have a few sticky topics just devoted to redeeming codes. I just got lucky and saw the button for EA codes in-game and did mine from there, so I never had any issues.

DarthTrist
11-06-2009, 02:38 PM
Enter them from within the game itself as an EA Code. If you go to Downloadable Content on the main menu and then look at the bottom of the screen, it will tell you what button to hit to enter an EA Code. That will fix your issue. You can't enter them like a MS code from the dashboard, because they aren't really MS codes.

HTH

Thanks alot, I had the same problem. The game only just arrived and had loads of 16 digit codes in the box and I was worried lol.

I also emailed Game.co.uk but turns out I didn't need to... oh well.

Infection Ftw
11-06-2009, 06:15 PM
Thanks too:) had the same problem. Nearly made a similiar Thread lol.