PDA

View Full Version : XBL Problem


Br0kenAssass1n
01-02-2010, 07:27 PM
For some bizarre reason I can't connect to XBL. I'm not banned, I can still use xbox.com, my wireless adaptor is fully connected to my router and when I run the network test, it says everything is hunky dory. Yet when I attempt to sign in, it just signs me in offline and won't let me connect to Live.

I'm getting ready to RAGEEEEE!!!, so if anyone could help, that'd be appreciated.

WarGod3
01-02-2010, 07:28 PM
do you get a error message at all?

Br0kenAssass1n
01-02-2010, 07:35 PM
Other than the standard one no.

"Can't connect to Xbox Live."

oDrPepper
01-02-2010, 08:21 PM
I get this sometimes, it usually just goes away with time and I haven't got a clue what it is. I just leave it for a while and it lets me sign in again later in the day.

davhth4
01-02-2010, 09:19 PM
Try clearing the system cache's then trying again.

xtye
01-02-2010, 09:28 PM
Try hardwiring it in with an ethernet cable. See if it gives the same issue.

MasterKingz
01-02-2010, 09:38 PM
All i can say is unlucky

Br0kenAssass1n
01-02-2010, 10:09 PM
Thanks to everyone (except the previous poster) for the help, but it magically fixed itself. If it does it again, I'll do as you all suggested, clearing cache, hardwiring etc.

oDrPepper
01-02-2010, 10:11 PM
Thanks to everyone (except the previous poster) for the help, but it magically fixed itself. If it does it again, I'll do as you all suggested, clearing cache, hardwiring etc.

You see? Time is the best healer. ;)