PDA

View Full Version : Stupid question....where is it?


JLogan27
03-25-2010, 01:30 AM
Okay, I downloaded both Arcade room packs...now where is it!?!

I cannot seem to find it to actually access my arcade. What am I missing here?

veece16
03-25-2010, 01:32 AM
They should be included in the game when you start playing it.

linktriforce007
03-25-2010, 01:32 AM
Okay, I downloaded both Arcade room packs...now where is it!?!

I cannot seem to find it to actually access my arcade. What am I missing here?

Click on the picture of game room on your xbox marketplace, and then click play from the Game Room download page. Problem solved.

JLogan27
03-25-2010, 01:33 AM
I have no idea where the arcade is!! I've looked all through the dashboard. I even turned my system off and back on.

JLogan27
03-25-2010, 01:37 AM
Click on the picture of game room on your xbox marketplace, and then click play from the Game Room download page. Problem solved.

"To use this item, play the game it was downloaded for."

This means I have to download at least one of the arcade game? If so, I cannot find those.


EDIT*** I'm such a moron. I downloaded the Game Room packs but didn't download the Game Room itself.

linktriforce007
03-25-2010, 02:33 AM
"To use this item, play the game it was downloaded for."

This means I have to download at least one of the arcade game? If so, I cannot find those.


EDIT*** I'm such a moron. I downloaded the Game Room packs but didn't download the Game Room itself.

Lol. It's all good. I hope my advice...helped?