PDA

View Full Version : Japanese version cheats


VisionsOfDemise
03-29-2010, 09:25 PM
The way to get them working seemed slightly different to the English version to me, so I thought I'd post it here in case anyone else has any problems. Don't start giving me shit for trying to be helpful.

Start a new saved game.
Do the first chapter legitimately without any cheats.
Once you're done, and into chapter 2, quit the game.
Start another new game (without cheats still).
Play until the first checkpoint.
Quit out again.
Go to load chapter 1 in level select.
Enable the cheat codes.
Get to the same checkpoint as you did before.
Cheats will still show as active (disable them manually).
Unpause the game.
Turn the cheats back on.
Quit the game.
Click continue from the main menu.

(For some reason the game wouldn't turn the cheats off automatically so I had to do it manually and it worked,
thought I'd post the information here in case anyone else has the same problems.)

CL1333
03-31-2010, 02:12 AM
Can I know that did you unlock the Act 1's Killer difficulty's achievement? I believe mine was glitched and didn't able to unlock it...(Act2-9 were fine). Even I open a new game to play Act 1 on Killer Difficulty this couldn't unlock ...OMG. My next step will be delete save and open a new play through to give it a try...

VisionsOfDemise
03-31-2010, 04:58 AM
Can I know that did you unlock the Act 1's Killer difficulty's achievement? I believe mine was glitched and didn't able to unlock it...(Act2-9 were fine). Even I open a new game to play Act 1 on Killer Difficulty this couldn't unlock ...OMG. My next step will be delete save and open a new play through to give it a try...

It's probably never going to unlock for you, people have had some strange glitches which they never found a way around on this game. Examples:

No achievements for a certain act, but got all others.
No achievements for 10 curved bullet kills, but got the one for 10, etc.

And yes, my killer achievement unlocked.

MattDB87
07-26-2010, 04:19 AM
i dont know how to start a new game.

dillon
07-26-2010, 04:27 AM
i dont know how to start a new game.



It's the middle option at the top.

MattDB87
07-26-2010, 04:36 AM
It's the middle option at the top.

thx, trying to get this cheat glitch to work. no luck yet, i resume game and the bug is still at the top corner.

level select is first from the second row?

xmichaeljx
03-14-2011, 09:31 PM
This is a great game.. want it back

sucre974
12-09-2012, 07:05 PM
after to do your method in option (cheatcode) in the game (on act 1)it's normal to see a bee ? no in the game but in the option ! i afraid to not understand your post . if you can help or anyone !