PDA

View Full Version : TDM only for 4 players now?


darquesyde
04-12-2007, 04:20 PM
Tried hosting a 1v1 TDM last night but I kept getting a "there must be 2 on each team". Each time the other person was ready to go. Rebooted game and even turned off my console a few times. Anyone else getting this error, or am I just missing something?

angry
04-12-2007, 04:43 PM
I was round my m8's other day and he was getting the same thing that u are having. I will put mine in l8r and give it ago and let ya know how i get on. :)

The Pants Party
04-12-2007, 07:35 PM
Yeah, those have to be 4-player. To get your ranked matches played just go a normal deathmatch game. You'll have to do an extra 50 kills or something in player DM games, but it won't take too long extra.

Buttcheeks
04-12-2007, 07:46 PM
Yeah I found this out about a week ago myself. You can get all of your team deathmatch kills 1 vs 1 in player match and like pants said just do the ranked in regular deathmatch. Your friends will be able to find you easy enough since no one really plays it online anymore.