PDA

View Full Version : achievement tracking


Hazzer RC
07-17-2010, 05:17 PM
i'm trying to select the achievements that i have done out the dlc for this but i'm ticking it then saving changes but it isn't changing them once it's reloaded

any help would be grateful
Thankx

BullyMLSB
07-18-2010, 09:36 AM
Same happening to me. Other games work fine so is just a RDR issue and also tried from a different browser in case and it's still doing the same.

mastercatmen69
07-18-2010, 03:17 PM
You have to delete the checklist, then add it back again for the DLC achievements to work.

BullyMLSB
07-18-2010, 04:17 PM
You have to delete the checklist, then add it back again for the DLC achievements to work.

Yeah, that worked :) Thanks mate, really should have guessed to try that before posting :D

xHENNESx
07-19-2010, 09:40 AM
You have to delete the checklist, then add it back again for the DLC achievements to work.


yap that worked thanks!

Hazzer RC
07-21-2010, 07:19 PM
You have to delete the checklist, then
add it back again for the DLC achievements to work.

No that hasn't worked for me. Is there another way?