PDA

View Full Version : What id Medium Difficult considered as?


Venomized
09-08-2010, 09:02 AM
For the

Legendary GM (http://www.xbox360achievements.org/game/nhl-11/achievement/42780-Legendary-GM.html)40 http://www.xbox360achievements.org/images/site/gp-g.pngReceive your Legend Plaque in Be A GM using at least Medium difficulty

What does medium difficulty mean? Pro? I think this is a poor description on EA's part.

Nozza XBA
09-08-2010, 09:05 AM
For the

Legendary GM (http://www.xbox360achievements.org/game/nhl-11/achievement/42780-Legendary-GM.html)40 http://www.xbox360achievements.org/images/site/gp-g.pngReceive your Legend Plaque in Be A GM using at least Medium difficulty

What does medium difficulty mean? Pro? I think this is a poor description on EA's part.

I'd say Pro.. As you have Rookie which'll be Easy then SuperStar which is one up on Pro so guessing thats Hard etc..

Try it is all I can say!

Venomized
09-08-2010, 09:22 AM
I'd say Pro.. As you have Rookie which'll be Easy then SuperStar which is one up on Pro so guessing thats Hard etc..

Try it is all I can say!

the only thing is that the achievement will take a decent ammount of time without sims. and I hope created players are allowed

Cameron Speirs
09-08-2010, 10:45 AM
In be a gm mode there is game difficulty and gm difficulty, gm difficulty is easy, medium, hard. guess what difficulty you have to choose? ;)

Also, it can be on rookie Game difficulty

State 0f Chaos
09-08-2010, 01:11 PM
In be a gm mode there is game difficulty and gm difficulty, gm difficulty is easy, medium, hard. guess what difficulty you have to choose? ;)

Also, it can be on rookie Game difficulty

Yup.
I was lost for a second as well yesterday, then I just put the settings however I wanted, and on the screen where you pick the team I set the difficulty as "medium". I think it was set on that by default, but still.

M A N I K Fury
09-08-2010, 04:39 PM
do you guys think that if its set on easy, can you change to medium and still get the achievement?