PDA

View Full Version : Pratice standings


DAYTONAMIKE
09-28-2010, 07:25 PM
never shows my sector 3 time :confused:

tonyturbo
09-28-2010, 07:35 PM
I've noticed that also. Weird

DAYTONAMIKE
09-28-2010, 07:37 PM
I've noticed that also. Weird
must be a bug, it's kinda frustrating cause I'm trying to get the fastest time in all 3 sectors :(

OctagonQontrol
09-28-2010, 07:38 PM
Same...

For that one achievement, just try doing a lap that is more that 1.5s quicker than player behind you and check your sector times to do some maths :)