PDA

View Full Version : Read this before you play fifa 11!!!


dontgoeasyonme
09-30-2010, 08:33 PM
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs056.ash2/36174_476783394749_609209749_6677944_5503451_n.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=6675669&id=609209749)

(Please excuse the size of the picture it won't let me trim it)

This picture may not mean anything to you but after I explaine it hopefully you wont suffer the same missfortune that I did

Last year I installed FIFA 10 to my hard drive and it gave my 360 a bug, When I tried to play 1v1 local my xbox would crash every time! It then made me minus 2.5 billion pounds in career mode and stopped me getting many achievements :( I got in touch with EA and they said "meh" and offered me a 15 pound off voucher.

This year I Installed Fifa 11 to my hard drive and all was going well until 2 mins ago! Im basically 25 games into my player/manager carrer and all of a suddenly my new xbox keeps crashing in the arena prior to kick off.

When I reload and check my 2 new signings LM G.Bale and RM J.Navas show up as goal keepers with astronomical ratings and the same freeze keeps happening.

Basically I have lost about 15 hours of hard work and god knows what else will now go wrong.

DO NOT INSTALL THIS TO YOUR HARD DRIVE !!!!

Obviously this wont happen to everyone but is it worth the risk?

Also if anyone had a similar thing happen please hit me up, And anyone else who knows of a FIFA customer service contact as opposed to EA that would be great

XI I AM ZAK IX
09-30-2010, 08:36 PM
Too late for me then

Naffry
09-30-2010, 08:41 PM
It then made me minus 2.5 billion pounds in career mode and stopped me getting many achievements :(

This happened to alot of people. Think it was due to changing teams in career mode, and even then it happened to alot of people after 2/3 seasons.

IXISHADOW
09-30-2010, 09:05 PM
Thanks for the heads up. I usually never install games to my HDD. Now I wont bother ever!

phoenix029
09-30-2010, 09:06 PM
I've had this happen on fifa11 and fifa10. The key seems to be deleting all saves except your manager mode save and then making a new settings file etc. This has always done the trick for me though may not work for everyone.

dontgoeasyonme
09-30-2010, 09:12 PM
I've had this happen on fifa11 and fifa10. The key seems to be deleting all saves except your manager mode save and then making a new settings file etc. This has always done the trick for me though may not work for everyone.

I'm willing to delete anything but my pro! How do i do it?

Morgutak
09-30-2010, 09:13 PM
For me, the Performance of the game has gone down since installing it - weird stuff. :\

Might remove it from the HD now.

phoenix029
09-30-2010, 09:14 PM
just choose through memory in system settings (through dashboard) and delete all files except the ones to keep ie pro or career etc and delete settings then restart the game and see if it works.

dontgoeasyonme
09-30-2010, 09:39 PM
just choose through memory in system settings (through dashboard) and delete all files except the ones to keep ie pro or career etc and delete settings then restart the game and see if it works.

Yeah just deleted it on my FIFA>settings>save delete

cheers mate!

Time to start again lol

JrdRIOT
09-30-2010, 09:46 PM
I literally just cleared space to install it, I guess i wont bother :)
Thanks pal
x

D Phillips Xx
09-30-2010, 09:58 PM
cheers for heads up m8 (Y)

dontgoeasyonme
09-30-2010, 10:13 PM
Don't mention it! Just hope I save others the misery *sob*

Naffry
09-30-2010, 10:18 PM
Yerh, cheers bud.

danjs84
09-30-2010, 10:29 PM
it never ends with ea sports and there glitches

JrdRIOT
09-30-2010, 10:49 PM
When you load up Fifa it should say...

"EA SPORTS, We Glitch Your Game!"

Felix Pie
10-01-2010, 01:23 AM
Thats what you get for playing as Man U

dontgoeasyonme
10-01-2010, 07:21 AM
Thats what you get for playing as Man U

Zomfg, was expecting that lol, or some one say my VP was shit aha

I'm over it now and started a new career with chelsea, loads a money once you sell all the geriatrics ;p

R0nster76
10-08-2010, 07:38 PM
WTF?! Installed 10, but without probs so far. Thx 4 the message, I wont install 11 then...

CrazyHench x360a
10-09-2010, 12:04 AM
Installed 10 and 11 and never had this problem but a little worried now :(