PDA

View Full Version : Corrupt file


xLMx1994
10-05-2010, 02:43 PM
i just got the corrupt file thing. pisses me off that does. i was leading the championship on expert in force india by 26pts. now im with lotus again. great

xLMx1994
10-05-2010, 05:16 PM
i have done the first 3 races again and it isnt as fun already as fighting fr wins was in the force india

FATCRAZYDUDE
10-05-2010, 05:19 PM
same things happened to me twice when i was on my second season after winning at monza then joining red bull i was so annoyed now im at torro rosso:mad:

xLMx1994
10-05-2010, 05:31 PM
same things happened to me twice when i was on my second season after winning at monza then joining red bull i was so annoyed now im at torro rosso:mad:

if this happens to me again, especially after the patch i will be seriously annoyed. a week and a half of playing this game was a complete waste of time. still love the game though

LFC2K6
10-05-2010, 05:54 PM
Did this corrupt file come just after a R&D test?
Because if it did I know a workaround.

xLMx1994
10-05-2010, 07:01 PM
Did this corrupt file come just after a R&D test?
Because if it did I know a workaround.

yh it came up just after the practice session where i got a new upgrade. i went back to paddock just before qualy and came back to it later.

LFC2K6
10-05-2010, 07:12 PM
i went back to paddock just before qualy and came back to it later.

That's what causes the bug I'm afraid.
Next time you have a R&D session, ALWAYS advance to qualifying before quitting to the paddock. :(

xLMx1994
10-05-2010, 07:14 PM
That's what causes the bug I'm afraid.
Next time you have a R&D session, ALWAYS advance to qualifying before quitting to the paddock. :(

ok thnx for the info. i know now not to quit again after a R&D test. cheers

xLMx1994
10-05-2010, 07:19 PM
the only reason im really annoyed at getting this is because i was leading the championship with force india on expert. i got such a lucky start to the season after having such a lucky end to the first one which gave me the contract offer. i had a 26 point lead so i could afford a couple of bad races as well. i will have to be really lucky to get in that position again. could have been my first WDC even though i was only 8 races in.

LFC2K6
10-06-2010, 10:16 AM
ok thnx for the info. i know now not to quit again after a R&D test. cheers

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/431849-corrupted-saved-game-potential-workaround.html

There's more info there. It looks as if the patch is only 1 or 2 weeks away, from the progress they say they've made. But I'm waiting for the patch before continuing on in my career.

mark21667
10-06-2010, 10:30 AM
This happened to me. Luckily I had a back up save from just before that weeks race. Now I save 2 back ups after every race and I disable autosave.