PDA

View Full Version : Corrupt File


stephenmilne27
10-07-2010, 10:35 AM
Why does my file get corrupted!!? It's happened 3 times now and i don't understand why, i never turn it off during the autosaving etc so any idea's to why it's happening?

Shelton
10-07-2010, 10:44 AM
http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/431849-corrupted-saved-game-potential-workaround.html

Guizon Maltrov
10-14-2010, 03:52 PM
Just happened to me...
Start my 1st career with Lotus and i was in the last race of the season...
THAT SUCKS!
You will have to wait the session finish, to not to talk with your engineer
STUPID CODEMASTERS!