PDA

View Full Version : head set


mitchcraft1980
10-15-2010, 02:05 AM
is there a way to test it as i dont think i can hear anyone , yes volume is up :P

the Damage617
10-15-2010, 02:10 AM
Not to my knowledge.. I guess just try talking to a friend over live and see if he can hear you.. I'd like to help you out but my dog decided to use my head set as a toy last night.

Corrupt.
10-15-2010, 02:17 AM
Yeah, the only way really to test it is to use it. Maybe a mic test option in the dashboard update or somewhere on system settings wouldn't go a miss...

DeekBoy
10-15-2010, 04:08 AM
you can send an invite to a party and then talk and see if by your name the little talking icon appears... then you know

dank kupkake
10-15-2010, 05:09 AM
haha my dog loves to make my xbox stuff toys

Shelton
10-15-2010, 06:57 AM
is there a way to test it as i dont think i can hear anyone , yes volume is up :P

Go to send a voice message and listen to the playback? Should give you an indication as to whether it is working properly.

duff28
10-15-2010, 12:21 PM
Make a voice message then change your guide settings to play voice through your tv, voila

iBlessing 09
10-15-2010, 12:27 PM
Make a voice message then change your guide settings to play voice through your tv, voila
This, this would also show if it's something wrong with your microphone.

mitchcraft1980
10-15-2010, 05:26 PM
you can send an invite to a party and then talk and see if by your name the little talking icon appears... then you know

the mic is ok ive seen while playing bioshock 2 that the mic is fine when the little sound image shows you talking but i couldnt hear anyone else.

ok im going to see if anyone i know os online a and try wiv them

mitchcraft1980
10-15-2010, 05:39 PM
just done a chat party and working fine :)

thanks all

DeekBoy
10-15-2010, 07:47 PM
just done a chat party and working fine :)

thanks all

good to hear... do you know what the problem was or did it just kinda start working

mitchcraft1980
10-15-2010, 08:09 PM
well it could be 2 things really , my 2nd xbox controller was for my PC that i sold so no need for it on that , it took a good few times but you know that little button for it to connect to the xbox i pressed that along with the xbox button also then it finally connected to the xbox , well i was using that last night instead of the one i got with the xbox so i dont know if that makes a difference or not but when i tested it i used the controller i got with it.

2nd thing is now i know it works on that controller anyway i went on to Bio 2 multiplayer again to try it but i couldnt conversation wiv anyone again, so maybe they are friends that have a party in session talking to each other and i cant hear them