PDA

View Full Version : HUD problem


CJLewis
10-17-2010, 02:29 PM
I've jus got the game today, went straight into multiplayer to get atleast 1 achievement on the game b4 i turned it off (ocd thing). But i noticed in the bottom right of my screen is ammo etc, then it has G slightly goin off the screen, for grenades i suspect, but i can't see a number so i don't know how many grenades i've got??? I quickly worked out i have 1, but would like to see how many you know.

anyone else have this?

I've got a 42" full hdtv so it's not tv issues!

Djinnieuk
10-17-2010, 03:25 PM
Go to options menu in game and you can change the screen size. On my 42" plasma i was missing about a cm from each edge before the adjustment.

CJLewis
10-17-2010, 04:11 PM
Go to options menu in game and you can change the screen size. On my 42" plasma i was missing about a cm from each edge before the adjustment.

Cheers man, i'll do that laters.

PS i think this game is very good, pretty much Battlefield minus vehicles so no stupid people flying over spawns breakin the game.

Djinnieuk
10-17-2010, 07:57 PM
Most welcome. Hope you continue to enjoy it, I fallen out with it already

stuhp
10-17-2010, 08:49 PM
Off topic: Catface~ , he's got a big catface! He's got the body of a cat and the face of a cat, and he flies through the air cause he's got a catface! Catface! :D