PDA

View Full Version : Corrupted Save


XxINYOUREYE11xX
10-19-2010, 01:01 PM
I started a game and just let the autosave go until I needed to make certain decisions later and I have 10 hours into the game now. I try to continue or load my game and it says save is corrupted???? WTF...if anyone knows if I can fix this let me know. If not let this be a warning to others to make seperate save files. Thanks for anyone who has a tip.

macpride
10-19-2010, 01:06 PM
I usually always make a back-up especially with Obsidian games, so glitchy/buggy, don;t you have an autosave you can try loading?

Skillz4Killz
10-19-2010, 01:15 PM
That sucks. Always make two to three copies of a save for back ups. I save one on my 360 HDD and then one on my USB Drive.

XxINYOUREYE11xX
10-19-2010, 01:18 PM
I was just letting it autosave so I can't reload anything. Looks like I'm starting from scratch:mad:

Skillz4Killz
10-19-2010, 01:19 PM
I was just letting it autosave so I can't reload anything. Looks like I'm starting from scratch:mad:

That sucks man.