PDA

View Full Version : how do you get into new vegas without paying the caps?


NinjaHamster24
10-20-2010, 08:51 AM
i barely have any cuz of the quest where i had to pay 500 -_- :mad:

Kester
10-20-2010, 08:54 AM
1. 2k caps
2. Fake passport for 500 caps (or less if you have barter skill)
3. Hack the security bot if you have high science skill (or INT, cant remember)

NinjaHamster24
10-20-2010, 08:57 AM
really theres no way to get in for free? this game is annoying me with the way you have to buy your way with EVERYTHING..

sublime shooter
10-20-2010, 09:01 AM
no there fucking with you go to the kings and do his missions

NinjaHamster24
10-20-2010, 09:02 AM
ok now i just got to find where to find this king guy

fallout frank
10-20-2010, 09:25 AM
You could also kill the robots guarding the entrance, each has a key for the gate and there not to tough, i had to at one point because it glitched and said i needed a key to get in

Skillz4Killz
10-20-2010, 09:28 AM
1. 2k caps
2. Fake passport for 500 caps (or less if you have barter skill)
3. Hack the security bot if you have high science skill (or INT, cant remember)

Where do you get the passport?

Kester
10-20-2010, 09:29 AM
mick and ralphs

Skillz4Killz
10-20-2010, 09:30 AM
mick and ralphs

Alright thanks

kujo28
10-20-2010, 09:32 AM
Where do you get the passport?

Mick and Ralph's shop. Depending on your bartering skills it's either going to cost 500 caps straight or 350-375 caps with some more talking.

For those NOT wanting to pay as some other people on this thread mentioned if you want to complete the King missions he'll get you into the Strip for free as one of his favors.

Skillz4Killz
10-20-2010, 09:56 AM
Mick and Ralph's shop. Depending on your bartering skills it's either going to cost 500 caps straight or 350-375 caps with some more talking.

For those NOT wanting to pay as some other people on this thread mentioned if you want to complete the King missions he'll get you into the Strip for free as one of his favors.

I think everyone will take the free way in :D

Never Final
10-20-2010, 10:15 AM
When it says you need 2k caps you dont have to pay 2k. You just have to have at least that much.

Ethereal235
10-20-2010, 12:28 PM
I just assumed you had to have more than 2,000 caps. If you do, the game just checks to make sure that you do and you're in. It didn't cost me anything.

jwmc1971
10-20-2010, 12:55 PM
um yeah , they dont take your money . the BOT says " Credit Check " , not give me your 2k you dirty wastelander . lol

Faeline
10-20-2010, 01:56 PM
um yeah , they dont take your money . the BOT says " Credit Check " , not give me your 2k you dirty wastelander . lol
So I am guessing that they want to make sure you have the money to lose in the casinos?