PDA

View Full Version : HD Q's


WillScot55
10-27-2010, 01:58 PM
If I got a UK Xbox HD would it work on a US machine?

Thanks

MachineZed
10-27-2010, 03:02 PM
Your question is not making sense. Did you buy a UK Xbox 360, did you buy an HD cable?
HD cables are cheap and work where ever. As for the UK xbox it will work, but you will need to watch out for region settings.

WillScot55
10-27-2010, 03:15 PM
I have a US Xbox
If someone got me a hard drive from a UK xbox would there be a problem using it on my US Xbox

rman0099
10-27-2010, 03:35 PM
Most likely. I got an HD off of EBAY and it was encoded on an asian XBOX. It would come up while plugged in through the transfer cable but would not format properly and would not transfer data over. Then if I attempted to plug it into the HD slot, the XBOX would either Red Ring or would come up NOT recognizing the device. I have a feeling the PAL HD would cause a similar issue.

Worst thing you could do is plug it in and see. Might work if you changed your regional settings, but IDK. You might run into problems with the US Live Marketplace and Marketplace content if you are set to another region.

WillScot55
10-27-2010, 03:51 PM
ok thanks, I think i'll invest in a usb stick