PDA

View Full Version : Lionk with AC2


MACdanstaface
11-05-2010, 08:57 PM
So I just started playing AC2, and am thinking about maybe canceling my black ops preorder for this - or get both...

I couldn't find the info, but is it possible to load my character from AC2 - like, will I get extra perks or weapons if I upload my 100% synchronized save slot?

Thx

Gamersdg
11-05-2010, 11:07 PM
I haven not see anything about them letting you load your ac 2 save, That would be cool if they gave you something for beating 2.

Grado
11-06-2010, 12:31 AM
you cant upload your save beacuse there is no essential difference between playthroughs

MIKE N IKE852
11-07-2010, 02:09 AM
ahhh that would be awesome i still need to go back and clean up the achievements on AC2 but definitely get both i dont think you will regret it(but who knows i could be wrong)

MACdanstaface
11-07-2010, 06:03 AM
I've decided to get both...

But it's really lame you can't import your character from AC2 - I can understand there is no achievement to get 100% since you need the DLC for that; they just could have given you an extra perk in AC:B...

I'll have fun anyways:drunk

Kronos1982
11-08-2010, 07:41 PM
You probably start off with all the skills you learned in AC2 anyway, so that'll be good enough. Right?