PDA

View Full Version : Carnage level glitch?


thereefernander
11-15-2010, 07:19 PM
I'm at there part where you fight the hundreds of Symbiotes and with the charred, flaming debris, but there are no more enemies and my spider sense detects a red arrow or two but I can't locate them! One appears to be under the floor. I restarted from checkpoint and still nothing.

thereefernander
11-15-2010, 07:32 PM
Nevermind, went back and unpaused my game after 20 minutes and it opened. Spider-man then responded with the quote, "Yeah, NOW it opens!" Very appropriate.

CyanideSpirit
11-28-2010, 09:55 AM
Haha awesome :)