PDA

View Full Version : royal edition code's??


The Whitchking
11-19-2010, 03:48 PM
Question, can someone tell me where you can enter the exclusive armor/wapon's code?

thx

NiteChylde
11-19-2010, 03:55 PM
Yes, I can... :p

Start a new game (select difficulty, set up your character etc) and after the game has started pause the game, you'll find an option to enter codes in the pause menu.

Took me some time to find this out, I expected the codes had to be entered within the start menu, especially since there is an option for the marketplace.

What I don't know is if you can enter the codes more than once. I started a character, got the items and the exclusive quest, played for a couple of hour and decided to start from scratch. Haven't tried to enter the codes for my new char as well.

The Whitchking
11-19-2010, 04:33 PM
Thx for the help.

NiteChylde
11-20-2010, 11:29 AM
You are welcome. :)