PDA

View Full Version : Silverpines Curse Glitch


NinjaKiwiVI
03-05-2011, 10:30 PM
I've searched but found no answers.
So I've been trying to complete the Silverpines Curse quest and I've obtained all of the parts of the wolf needed. I've placed them all on the altar, but nothing happens. When the quest objective pops up on the top of he screen, it still says that I need to place the torso, when I can clearly see I've already put the torso on the altar. Is there anyway to fix this? Has anyone else had this problem?

http://i258.photobucket.com/albums/hh280/Drina_Legs/IMG00090-20110305-1720.png

It's hard to see but that's all the pieces I have and they're all there.

4thand20
03-05-2011, 10:44 PM
That seriously sucks I'd try restarting it you know ?
\____/

Toams07
03-06-2011, 08:10 AM
Try leaving the area and coming back/switching daytime/reload if possible (but I guess not) and otherwise it's glitched and thats it.

Spartan0X1
03-10-2011, 09:39 PM
I seem to be having this glitch also. I've tried a leaving and returning, restarting, completing other quests... everything! Unfortunately its just a glitch. Hope they get around to fixing it cos its really annoying!

SkyJin
03-27-2011, 06:23 PM
I have the same problem! Very annoying!! :(

xJodillax
04-17-2011, 09:11 PM
been having the same problem. i think it might be caused by the traitor's keep add on. been having problems with the wheel of misfortune and the shooting range ever since. the way i figured is this might be caused by the d/l content also.

Me66erZ
06-09-2011, 04:46 AM
I'm having the same problem except my quest information is to place the wolflegs on the alter. :mad:

Crossboned
08-29-2011, 08:29 AM
I am having that same issue! What gives!?

aoftailz
09-08-2011, 09:58 PM
yep same thing here, i dont have the add on so thats not causing it. Arg.