PDA

View Full Version : Blank screen


Poshred
04-01-2011, 07:13 PM
Just gone to play Fable 3 , When the game loads up have a black/blank screen. Can here all the normal game sounds in the back ground but cant do anything.

Any help appreciated.

Ragnarok1986
04-01-2011, 07:37 PM
Okay silly question it's not your tv is it have you check the scart lead etc..... And when does it got blank is it when the game loads up or when it's loads your save.

Poshred
04-01-2011, 07:43 PM
Load the game up fine , Starts loading the save game and just as the you expect it to start - Blank screen. Can hear everything fine. Never had this problem before and other games are fine. Bit stumped really.

Ragnarok1986
04-01-2011, 07:45 PM
Indeed have you tried to pause the game? See if the pause screen pops up and try to warp.

Poshred
04-01-2011, 07:49 PM
If you mean pressing start to go to the sanctuary, It comes up with scene paused. Never seen that before either!

Ragnarok1986
04-01-2011, 08:02 PM
Twilight zone stuff this. Is it installed on harddrive or running off disc?

Found this for you check it out http://lionhead.com/forums/p/298049/3626068.aspx

Poshred
04-01-2011, 08:20 PM
Installed , Just tried a couple of things from that forum no joy yet.

Ragnarok1986
04-01-2011, 08:27 PM
That's poo I will keep a eye out for you and let you know what I find.

A lot of people who are getting this are people who have a copy of the game not the real deal. Is yours a legit copy?

Poshred
04-01-2011, 08:34 PM
Thanks , If I stumble accross a solution I will post it.

Poshred
04-03-2011, 07:19 AM
Gave up in the end, Had to delete that save file so it then started with my other playthrough. Annoying but not the end of the world.

Ragnarok1986
04-03-2011, 07:44 AM
Gave up in the end, Had to delete that save file so it then started with my other playthrough. Annoying but not the end of the world.

Don't know if you saw my edit is it a legit copy? I feel bad for you if it is so if you need some start me off gold msg me ;) over live

Poshred
04-06-2011, 11:21 AM
Yeah legit copy, It was actually for the Mrs who plays it. Thanks for the offer of the gold but she is most of the way through it, just trying to finish off the last few achievements.

AmberAndPoncho
04-13-2011, 03:04 AM
I had this same issue. I was able to join other peoples' games online, but when it comes to single player, nothing. Eventually, my video came back but I was unable to leave the area I was in nor was I able to interact with ANYTHING. I sent all my weapons to another gamertag and started my game over. Like you said -- not the end of the world, but seriously, seriously annoying.

Stickcollector
04-13-2011, 11:44 AM
Just saw this post, i had this glitch aswell earlier but i noticed that it helped (for me anyways) to start a new save file and then load the old save file from the new one :D

That was confusing :P

Ok Hero 1 Save = Blank screen. Start a Hero 2 save. Go with your hero 2 to the loading menu and load Hero 1 save. It worked for me.

Marshbag12
04-13-2011, 02:20 PM
I had a similar issue when after having sex, the game loaded both scripts (her normal talking and sex scene) and then when they woke up I had a black screen. The game was running because other people were talking still and approaching me. Only the sound loaded.

Luckily after about five minutes it all went back to normal like nothing happened.