PDA

View Full Version : can anyone get a game online


skiscaraudio
04-07-2011, 04:55 AM
i'm guessin the servers screwed up cuz it won't write to the leaderboards on arcade either

Keirris
04-07-2011, 05:11 AM
Ive been Trying all Day and I'm having the Same Problem

Mecha Richter
04-07-2011, 05:14 AM
It's doing the same thing the first game did.

To fix it, sign into your gamertag at the title screen.

skiscaraudio
04-07-2011, 08:30 AM
thanks Mecha Richter
it works fine signin in again @ title screen

sepulturas666
04-07-2011, 09:21 AM
It's doing the same thing the first game did.

To fix it, sign into your gamertag at the title screen.

Good to know, thanks. From what i remember, first game has similar problem.

DarkSephiroth
04-10-2011, 03:56 PM
I was wondering why it won't upload my score! good to know, still not going to play arcade from the beginning just for leaderboard score.