PDA

View Full Version : presidents cup


crazyjefft
06-06-2011, 07:10 PM
How do you set up the cup to only play singles.I have tried to do this but when the cup starts all games are present.help please.

Furious M1
06-14-2011, 09:36 PM
I am not 100% sure but I think you can choose to play just a single match. All the matches will show up but you can switch between them after each hole. Your player automatically starts first I believe so just win the first couple of holes and move to whatever match needs help.

johnk1006
06-16-2011, 04:41 PM
What you do is click on the ones that aren't Singles, and click the left thumbstick to the right until it says "None".