PDA

View Full Version : Game screen


boomdizzle 2
09-21-2011, 02:50 AM
Can the game be changed so that it is fullscreen instead of widescreen?

OptimumJay
09-21-2011, 06:31 AM
I'm pretty sure you can via the options menu, I either did it yesterday or I dreamt about doing it last night? :/

gingeee85
09-21-2011, 07:18 AM
yeah if you go to game settings, the screen you can change it to full screen

boomdizzle 2
09-23-2011, 01:55 AM
yeah if you go to game settings, the screen you can change it to full screen

From the main menu? The only thing I can find about adjusting the screen is making the screen bigger or smaller but it only affected what was inside the widescreen ( I have the US version if that makes a difference)