PDA

View Full Version : Chapter select?


Godstar
09-26-2011, 08:31 PM
Is it possible to play only certain chapters again without having to start over again?

Baihu1983
10-23-2011, 07:13 PM
Yes you can load chapters from the menu screen.

CORPSIE19
11-21-2012, 01:21 AM
did not know this thanks:)