PDA

View Full Version : Ultimate team down?


loz488
09-29-2011, 04:04 PM
been on UT this afternoon and it went really slow and booted me out.
Now i cant get on it on the disc or internet.

MxPx
09-29-2011, 04:06 PM
How do you get on it on the internet?

loz488
09-29-2011, 04:08 PM
How do you get on it on the internet?

EA website.

chelseaman99
09-29-2011, 04:23 PM
It went down for me as well.

adz5000
09-29-2011, 05:07 PM
"Unable to load data from server"

This is bull shit.

I paid my 40 and why can't I play ?

Fuck you EA.

danjs84
09-29-2011, 05:14 PM
it's going now on pc for me

DevilDawg67
09-29-2011, 06:00 PM
I was able to get 3 matches in but I got that error message as well.

turf90
09-29-2011, 06:33 PM
Unlucky guys i still have to wait till tomorrow to get it

MxPx
09-29-2011, 07:02 PM
Works fine for me. Hmm...

You guys having issues, you on the disc or the download?

Dylan167
09-29-2011, 08:24 PM
Same here not working since yesterday when I finished my online match

MartyO
09-30-2011, 12:22 AM
I got the game Tuesday. I haven't been able to play a single game in Ultimate Team or even connect to this mode! Every time I select Ultimate Team it says:

"We are unable to send your activity to the EAS FC servers. Please try again later. "

Following this:

"You have lost your connection to the EA Servers. You will be unable to access any online features until you sign in."


Guess I'm never buying it on release day ever again. What a waste.

MxPx
09-30-2011, 12:32 AM
I got the game Tuesday. I haven't been able to play a single game in Ultimate Team or even connect to this mode! Every time I select Ultimate Team it says:

"We are unable to send your activity to the EAS FC servers. Please try again later. "

Following this:

"You have lost your connection to the EA Servers. You will be unable to access any online features until you sign in."


Guess I'm never buying it on release day ever again. What a waste.

That's weird. You got an EA account?

MartyO
09-30-2011, 12:54 AM
That's weird. You got an EA account?

Yeah - I input my online pass as soon as I got the game. I can sign in the servers when I'm at the main menu but then as soon as I select the Ultimate Team option, it pauses for like 10-15 seconds and then boots me out. I submitted the question on the EA support site.

There is a brief item listed saying:

We are aware of a current issue affecting FIFA 12 Ultimate Team and users ability to log-in. Please subscribe to this FAQ to be notified once this issue has been resolved.

Knowing how awesome their "service" is it'll be a wonder if this ever gets fixed.

neeker75
09-30-2011, 02:31 AM
It happens to me every day since I bought the game, at about 10-11pm (GMT +8).

Renegade336
09-30-2011, 07:36 AM
"Unable to load data from server"

This is bull shit.

I paid my 40 and why can't I play ?

Fuck you EA.

I'm getting exactly the same as this, got the game yesterday afternoon and havn't been able to get into UT even once. Yet last night two of my mates had no trouble getting in.

Maynard EFC93
09-30-2011, 09:39 AM
I'm getting exactly the same as this, got the game yesterday afternoon and havn't been able to get into UT even once. Yet last night two of my mates had no trouble getting in.

Hmmm odd, Working fine for me

Starkweather
09-30-2011, 01:14 PM
i played it fine yesterday but now got the unable to load error, annoying.