PDA

View Full Version : Hire driver


Nighthawk1024
10-12-2011, 08:22 PM
Unless I'm over looking it, I don't see hire driver anymore. I'm surprised to see a feature that's been in this franchise since the first Forza gone.

martyrdon
10-12-2011, 08:36 PM
no its still there. Fifth option in the race menu under Tune Setup

KAPiNG
10-12-2011, 08:39 PM
There is HIRE driver. When you choose your car press A and continue. Just before you start the race the menu on the left screen there is a hire driver.

Nighthawk1024
10-12-2011, 08:51 PM
Hhmmm must have over looked it. I'll check again when I get home.

Daniel55645
10-12-2011, 11:14 PM
Hhmmm must have over looked it. I'll check again when I get home.

i did the same thing. cause i know i love to hire driver for some of the races i just dont feel like racing and thought they took it off

TwistedFate
10-13-2011, 09:07 PM
It's not available for all races. Autocross events do not have the option.