PDA

View Full Version : Auction House Does Not Work


xBabax
10-14-2011, 06:25 PM
Hey I have been trying to get on the auction house because that was a part of Forza 3 I liked and it kept telling me to go to their website to agree to some terms of use but I cant find anything about that on the website itself. Thanks for any help

xBabax
10-14-2011, 07:07 PM
Never mind I just tried it and it works now. No clue why it kept saying that before

thejiki
10-15-2011, 06:15 PM
huh it worked fine for me

Matt36
10-15-2011, 06:16 PM
...if you read the pop up window that would have popped up, it says the server is down and try later - as you found out ;)