PDA

View Full Version : What No Points


invincible rob
04-14-2006, 10:05 PM
alright i can understand there being no points for doing the actual game as its only a bonus disk
but they could have jammed in some multipayer points, frags, etc
i think you can play xbox live on Quake 2 but i know you can do multiplayer
the creaters just got lazy plus i used to play quake 2 multiplayer on the ps1 ALL THE TIME so i know how ace it is

DarkLif3
04-14-2006, 11:03 PM
Just having Q2 as a bonus was enough for me but they obviously added achievements so why not just a few points I say. Too bad no one plays Q2 multiplayer on 360. Well, if I want my Q2 MP fix I'll play it on PC where people still play.

invincible rob
04-17-2006, 11:51 AM
ill play quake 2 multi player

hexdsl
06-04-2006, 12:37 AM
yeah guys the companys that make the games have to pay microsoft to host achivements and the images that go with them, but becauce of some kinda deal tehy get as a package each 'game box' gets a total of 1000 points and upto 100 images hosted for a set price, so the dudes at ID used their 1000 points for the main title (quake4) and the other 50 odd images for quake 2... this ways they can at least offer achivements for quake 2 even if they are worth nothing, otherwise they would have had to send uncle bill another cheque!

g4m3r7ag
06-04-2006, 01:28 AM
that makes no sense that they get 100 pics because its a max of 50 achievements, 1 pic per achievement X 50 achievements = 50 pictures, why would ms allow them 100 pictures if they would have no use for the other 50

The Perfect Gun
06-08-2006, 02:59 PM
alright i can understand there being no points for doing the actual game as its only a bonus disk
but they could have jammed in some multipayer points, frags, etc
i think you can play xbox live on Quake 2 but i know you can do multiplayer
the creaters just got lazy plus i used to play quake 2 multiplayer on the ps1 ALL THE TIME so i know how ace it is

be happy they gave you 2 games in one. It doesn't matter that much if it has achievement points.

Crash
06-08-2006, 04:03 PM
I think they should have treated it like an arcade game and have 12 achievements/200 points. Oh well, at least they took the time to add it in as a bonus.

Ice2Dragon
06-23-2006, 04:38 PM
I really wish it did though, even 200 I woulda been happy with, albeit it took me a good 3-4 hours to get 9/9 in this game and Im happy, its still a pain that I did it for basically nothing :(

stankit
07-27-2006, 08:13 PM
wait, Quake 2 is online playable?!?!?!?

i thought it was only local

Jaucko
08-01-2006, 08:24 PM
It's not a 360 game anyway what did you expect

KillerJuan77
08-26-2006, 03:55 PM
I play this more than Quake 4, haha!
But well It doesn't have achievements, that really suck!

Terrin
08-26-2006, 10:48 PM
um ms dosn't charge the company to host achievements, lmao those are on the discs and are unlocked, haha if they did that companys would do the madden thing and throw a touch down for 1000 points.

and I am pretty sure the game only has local paly it even says on the card that came with it.

die coward
11-23-2006, 08:49 PM
um ms dosn't charge the company to host achievements, lmao those are on the discs and are unlocked, haha if they did that companys would do the madden thing and throw a touch down for 1000 points.

and I am pretty sure the game only has local paly it even says on the card that came with it.
What are you talking about? Please have better grammar.

Webb
11-23-2006, 09:17 PM
What are you talking about? Please have better grammar.

Why would you resurrect a post from August to put that is beyond me! Please don't do it again.

cravenmoorhead5
03-01-2007, 10:57 PM
congrats! it is the only 360 game with 0 possible points:woop:

Webb
03-01-2007, 11:05 PM
The threads dead man, months old. Please don't resurrect dead topics. Consider this a warning.