PDA

View Full Version : wow nostalgia or what


demonizer_andy
03-08-2012, 12:22 AM
so im playing the game thinking ooooh i can tuck my case away for at least 10 hours or so til i need a disc swap, an hour into the game INSERT DISC2

then bit later please insert disc 1 im surprised they dont pack em in a great big cardboard box and for security have you type the 3rd letter of the 18th word on page 34 too

DarqStalker
03-08-2012, 12:24 AM
Weird I'm 4+ hours in and haven't had to change the disc yet.

Quickdraw
03-08-2012, 12:26 AM
more people talking in here

http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=360254

demonizer_andy
03-08-2012, 12:28 AM
well u must be takin your time because this happened as soon as i got control of the normandy

DarqStalker
03-08-2012, 12:44 AM
Did you install both discs to hdd?

demonizer_andy
03-08-2012, 12:51 AM
doesnt matter if you did, you still have to boot the correct disc when its required

PhoenixWolfCub
03-08-2012, 02:56 AM
Same thing here, it seems to be tied to certain quests etc and progression. I've been to the Citadel 3 times and have had to change the disc 2 times from 1 to 2 and back to 1. Though in priority quests I've only done the first one for Palaven.

Edit: And both are installed to HD, though doesn't matter as it still asks for discs.