PDA

View Full Version : How do I substitute?


dimon94xx
04-02-2012, 12:42 AM
I see alot of people in multiplayer use some kind of substitution technique when they dissapear out of my combo(even in the midair) and reappear a few meters away. How do I do that ? I'm lvl 30 and I see people lvls 15 doing that so I don't think that I simply didn't unlock it yet.

WolfheartSpell
04-02-2012, 02:13 AM
Not sure what you mean, but if it looks like a cloud it's just lag.

CyberEvil
04-02-2012, 02:44 AM
Yeah if you see people disappearing that's the game saying "Oh wait, actually they're right here!" and trying to seem cool about it. That's why they're often mid-string and it's not interrupted.

Rune Ocarina
04-02-2012, 04:34 PM
Damn, I thought it was a skill too. Was getting annoyed sometimes when it happened. It's kinda cool how they handle it but I'm kinda sad it's not a skill now =(

dimon94xx
04-03-2012, 11:14 AM
True, on the other side it takes (sort of) more skill without it.