PDA

View Full Version : Importing BETA levels?


Akradon
05-24-2012, 05:37 PM
I'm sure I read that you could import your data from the BETA into the full game. How do I do this? Also, I can't find anywhere to enter my signature edition code? I'm in the UK if that makes a difference

Angrym0nkey
05-24-2012, 06:15 PM
As far as I know the only you get from the beta was from the ghost recon network the beta tester medal for submitting feedback, but for the weapons, gadgets, etc. everything was resetted. For the place to put in the code, on the menu screen go to downloadable content and enter your code in the enter coupon code spot

GO Pency Prep
05-24-2012, 06:36 PM
you can't - that would be stupid