PDA

View Full Version : Rank Glitch!?


xTGMx INF3RNO
05-28-2012, 02:48 PM
I started playing MP about 20 mins ago everything was fine. I had all classes at level 14. I played one match and they were back to level 10! However i still have all the level 14 unlocks. Anyone had this problem. Mp is really pissing me off now with all these bugs.

EDIT: As i level up im getting the credits again but keeping the attachments i got so im getting more credits than i should.

EDIT2: Just noticed the exp i need is from level 15-16 however im going for 12-13 this is fucked up.

WalterWhite
05-28-2012, 05:44 PM
I started playing MP about 20 mins ago everything was fine. I had all classes at level 14. I played one match and they were back to level 10! However i still have all the level 14 unlocks. Anyone had this problem. Mp is really pissing me off now with all these bugs.

EDIT: As i level up im getting the credits again but keeping the attachments i got so im getting more credits than i should.

EDIT2: Just noticed the exp i need is from level 15-16 however im going for 12-13 this is fucked up.

I feel bad for you right now. It seems like you're on the receiving end of every glitch and problem this game has to offer, you've got to be really irritated by now sir. Ubi needs to tap into your account for just about every issue that needs fixing here.

xTGMx INF3RNO
05-28-2012, 06:06 PM
haha im so unlucky. Ive ranked up to 13 for scout getting credits but have all possible unlocks already lol. Its stupid because I was reset to level 10 but ive kept everything I had.

WalterWhite
05-28-2012, 06:21 PM
Let's just pour a gallon of water over our 360's and call it a day.

xTGMx INF3RNO
05-28-2012, 07:12 PM
Its fixed! Just randomly gone to level 20 on all classes. :D

Bajan Elite
05-28-2012, 08:01 PM
Same thing happened to me on my first day, took a few minutes until everything showed back up.

xTGMx INF3RNO
05-28-2012, 08:39 PM
Took about 8 hours for me :P ill see if armorer will unlock now!

xTGMx INF3RNO
05-29-2012, 02:47 PM
Fuck me first match today and its dont it again. Sort it out ubi. Full of stupid fucking bugs.

Da Doc
05-30-2012, 03:35 PM
Might have something to do with your habit of quitting out of "90%" of games...maybe the game penalizes you behind the scenes. I dunno.

xTGMx INF3RNO
05-30-2012, 05:27 PM
Nah Ubi said they are aware of the bug. It seems fine now. When all the cod kids go back i wont have need to quit. My win ratio is about 4.0 tbf :p. Just takes ages to find a good team.

sOuL rEapER 13
05-31-2012, 11:43 AM
I started playing MP about 20 mins ago everything was fine. I had all classes at level 14. I played one match and they were back to level 10! However i still have all the level 14 unlocks. Anyone had this problem. Mp is really pissing me off now with all these bugs.

EDIT: As i level up im getting the credits again but keeping the attachments i got so im getting more credits than i should.

EDIT2: Just noticed the exp i need is from level 15-16 however im going for 12-13 this is fucked up.

At least you can get to lvl. 53 now rather than 50 ;)

spxyu02
06-09-2012, 02:54 PM
So what's the consensus on what happens here? I was at very low levels in the days after it came out (11/9/9), and just started playing again. Before my first match back I was still at 11/9/9, but then afterwards I was something like 8/6/6. Booo this glitch.

dennisb407
06-09-2012, 07:57 PM
I rarely post here so I dont know if this has been answered yet or not, but this thread seemed most appropriate. I just started playing the other day and after every game of Conflict it says "needed for level 1 18xp" I checked my stats it shows I have 30K xp. I have no idea what rank I'm at lol. Any help/suggestions? Thanks

xTGMx INF3RNO
06-12-2012, 06:20 PM
Its fixed as far as i know. If not keep playing and it will go back to normal eventually.

chach7171
06-13-2012, 04:12 AM
This has happened to me too got my achievement for all 3 classes at level 10 and got my engineer to level 16 now i have a level 10 rifleman level 7 sniper and level 10 engineer WTF you can't even get legit matches half the time due to host migration, and servers cutting out. It seems every other game I'm running around unable to kill opponents even tho i'm dropping 2 mags in they're face!

I3east Lig3r
06-13-2012, 11:36 AM
Happened to me again last night, I had a level 21 scout with augmented camo according to the game.

xTGMx INF3RNO
06-13-2012, 06:18 PM
Yeah you keep your unlocks lol but rank changes. It will sort itself no worries.

I3east Lig3r
06-13-2012, 06:27 PM
I got off anyways because I was joining laggy games.

I3east Lig3r
06-18-2012, 03:54 PM
They said they fixed it during server maintenance, they lied.

http://i1166.photobucket.com/albums/q604/godzilla7455/Snapbucket/9FA2BB2A.jpg

StellaArtois Sr
06-27-2012, 03:23 PM
Here I am thinking, nearly there for a 50 point cheevo a few games a day should be at rank 50 soon. Well today I start up the game get the prompt to do the "installing the enhanced audio" funny thought I already had, so downloaded it again. Played a multiplayer game then realised my Rifleman had dropped 10 fricken ranks. The others have lost 4 and 6 ranks but not bothered about them so much as the Rifleman was rank 44.
Can anyone confirm they get there rank back cos the way I play its going to take me ages to get back there, and with all the online issues with the game I seriously cant be arsed to do all that again.

Dante Kenobi
06-27-2012, 06:04 PM
Arrrgggh me too. I had a lvl 44 engineer thought Id try to rank up to 50 but it has reduced me down to lvl 35. My other two classes had also dropped but like Stella says I'm not bothered about those. Does any one know if this sort of thing sorts itself out?

StellaArtois Sr
06-27-2012, 06:18 PM
Phew! Wipes sweat off brow, heart palpitations have calmed down.
I logged on a couple of hours later to find the ranks are back to what they should
be. I wish gaming would not be so hazardous to ones health lol.

Dante Kenobi
06-28-2012, 06:46 AM
Mine came back too. I played on and it sorted itself even adding the experience I'd gained.
I don't know if I'd trust it to give me the rank cheevo if I'd say ranked to lvl 50 during the glitch.

xTGMx INF3RNO
06-28-2012, 12:58 PM
Errrghhh. Have not played for a while and went on yesterday to find out my lvl 40 rifleman was 20 :/ Its not a problem as i still have all my stuff and gain xp as i should and the number is wrong. It did eventually fix itself and i leveled up twice and became 42 like i should have. Its just annoying and needs to be fixed!

StellaArtois Sr
06-29-2012, 12:34 PM
The good thing about what happened me, is that when I went to check my classes it had given me more experience points for more unlocks. So although my rank dropped by 10 when it had corrected it self it gave me 10 more equipment unlock points. Just hope it does it again soon so I can unlock every gun for Rifleman lol

xTGMx INF3RNO
06-29-2012, 04:06 PM
Yeah me to. My rifleman is level 42 atm i have spend about35 credits and still have 35..