PDA

View Full Version : Can you save in the open world?


osakamitsu
06-24-2012, 10:58 PM
If you can I haven't figured out how lol.

RDrules
06-24-2012, 11:01 PM
only way ivefound is buy something or collect something

Rod92905
06-24-2012, 11:04 PM
Every time you find something new or unlock something, when you see the Joker face on the bottom left....it's saving.

osakamitsu
06-24-2012, 11:46 PM
wow that really sucks. Thanks for the info guys.

BUZZARDIO 1080
06-25-2012, 01:57 PM
yeah it only saves when it needs to, i dont see the problem with that.

DoctorPolski
06-25-2012, 02:14 PM
yeah it only saves when it needs to, i dont see the problem with that.
You might have spent ages collecting studs would be a good example.

In general though, doesn't it save when you "Return to Batcave"?

Easy to test:


just load a save
make a note of how many studs you start with
go to Gotham City and collect some studs
return to batcave then exit
reload and see if you still have the extra studs or the same number you started with last time

Mookie Wilson
06-25-2012, 09:30 PM
I ran into the same problem, so before I quit playing, I try to find a gold brick for the autosave