PDA

View Full Version : Freezing?


ss4goku2425
07-14-2012, 11:31 PM
anybody having this issues during the load screen?

EloyOn
07-15-2012, 12:28 AM
Yep, I hope it will get patched eventually. My game has been frozen about three or four times so far.

eynotie
07-15-2012, 01:03 AM
Mine freezes too. Only happens when I try to search for and connect to online games, though.

ss4goku2425
07-15-2012, 04:18 AM
yeah i've noticed going from lobby back to town it freezes. reinstalled it but still the same every other game it freezez.

PlaneswalkerX
07-15-2012, 02:15 PM
Mine freezes too. Only happens when I try to search for and connect to online games, though.

Same here. :(

Sophia Hyakato
07-15-2012, 09:23 PM
Mine is too. But mostly cause I have four people on the same consol mass selling at once

VixyNyan
07-15-2012, 09:41 PM
Between sessions alone (when starting and completing a mission), it does take longer than usual, probably some relation to leaderboards or other things. It takes like another minute to start a mission, and another minute after beating the boss, and the cogwheel loading icon shows up during those loading times. ^^;

It could be a server-side thing, hope it gets fixed soon.

Ace Attorney 86
07-16-2012, 09:02 PM
My game has frozen at least a half dozen times. usually in multiplayer.

Riskbreaker XYZ
07-16-2012, 09:30 PM
Yeah, really doesn't help when someone joins the game AFTER you kill the boss. That screws things up no end...

OH COME ON!?! AGAIN!?!?! :uzi:

PlaneswalkerX
07-17-2012, 03:10 PM
3 freezes in a row :mad:

Everytime when I joined the same game and the gunner (host) was using the flamethrowerskill = freeze

Is it possible that some skills are bugged for others and causing them to freeze?

EDIT: Before I was hosting a game with the same guy (gunner) and there were no freezes.