PDA

View Full Version : How do i load rosters into online dynasty?


99gator
08-06-2012, 01:24 AM
I have a roster file but when i go into my online dynasty (i am commish) there are no player names. I was in a different dyn and the names showed up there. Anyone know how i can load up the names when i play in my online dynasty?

partyguy
08-09-2012, 04:38 AM
You have to load the rosters when the online dynasty is first created. Once a OD has been created you can't upload a roster file

99gator
08-12-2012, 12:12 PM
Dammmitttt

eiVaL
08-14-2012, 11:35 AM
u also cant adjust their ratings(iirc) thats how it was in previous years, you can play online with edited names but if any players attributes are different than default it wont let you load them